tandlægebehandling i Polen eller Danmark

Der kan være mange årsager til at du har brug for en tandlæge. Måske har du endda udskudt det en smule, da du syntes der er en anelse dyrt at sidde i tandlægestolen. Når du så endelig har bestemt dig for, at det er tid til at få styr på tænderne, eksempelvis med en rodbehandling, så har du måske hørt nogle af dem der har valgt at tage til udlandet og til Polen for at få lavet tandsættet og få smilet tilbage. Men hvad er bedst? Tandlægerne i Danmark eller tandlægerne i Polen? Der er i hvert tilfælde fordele og ulemper ved begge dele.

2 gode grunde til at tage til tandlægeklinikkerne i Polen 

Der er flere fordele ved at vælge Polen som destination til dit næste tandlægebesøg, mere eller mindre uanset hvad du skal have foretaget.

– Det er billigere at få foretaget større tiltag i Polen 

Når det kommer til prisen, så er du måske allerede skræmt fra vid og sans når det kommer til at skulle til tandlægen. Du har sikkert hørt om alle de dyre besøg der har været fra venner og familie og føler ikke helt at pengepungen rækker til at få ordnet gebisset. Skal du have foretaget større indgreb i munden, så kan du vælge at indhente tilbud i polen.

Hos Polens tandlægeklinikker kan der nemlig være ret mange penge at spare, helt uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Det er dog mest rentabelt hvis det er større opgaver du ønsker at få foretaget hos tandlægen, da du oveni prisen skal tænke på rejsen til Polen, eventuelt ophold og hvad der ellers tilfalder en tur til udlandet i forhold til økonomi. 

– Du får en rejse med i tandlægebehandlingen 

Det kan ikke ligefrem siges, at der er den helt store rejse eller eventuelt feriestemning ved at tage en tur til tandlægen i Danmark. Det er dog lige præcis hvad du kan forvente af få oveni hatten når du vælger at skulle til tandlægen i Polen. Først og fremmest er der turen derned og hvis du elsker at køre i bil og eventuelt vil have venner eller familie med på farten, så er der lagt op til mange hyggelige timer.

Derudover kan du vælge at kombinere tandlægebesøget med en lille ferie, der har et helt særligt formål. Der findes fede lokationer mere eller mindre alle steder i Polen, hvor der er plads til turister. Flotte udflugtsmål og seværdigheder, kultur og oplevelser, kan du vælge at kombinere med en tur på tandlægeklinikken, såfremt du vælger en løsning i Polen. 

2 gode grunde til at vælge en tandlægeklinik i Danmark

Når du vælger en tandlægeklinik i Danmark til at få ordnet tænderne, så er det særligt en fordel, hvis det blot er en forebyggende tandlægetid du er på udkig efter, et tjek eller mindre indgreb der ikke tager helt så lang tid og måske heller ikke løber op i de helt store beløb. 

– Du opnår en større tryghed med et dansk personale 

En af de ting du særligt får med dig når du vælger at besøge en tandlægeklinik i Danmark er, at det hele foregår på Dansk og du måske derved opnår en større forståelse, både den ene og den anden vej. For mange mennesker giver det en meget større tryghed at besøge en dansk tandlæge, hvor der slet ikke er nogen grund til at der skulle opstå misforståelser i forhold til forløb og behandling samt eventuelt efterbehandlinger.

Uanset hvor god du er til engelsk eller eventuelt Polsk, så vil der være en vis form for sproglig barriere ved at vælge en tandlæge i Polen, frem for en dansk tandlægeklinik. 

– De mindre indgreb er billigere i Danmark

Når du skal have foretaget mindre indgreb hos tandlægen, så kan du spare penge ved at vælge en dansk tandlægeklinik fremfor en Polsk. Her sparer du nemlig penge på transport, ophold og hvad der eventuelt måtte følge med. Ligesom du sparer en hel del tid. Er den store rejse til udlandet ikke lige noget for dig, så kan du hurtigt komme til og fra tandlægen, uden at skulle sætte ekstra dage af til at komme frem for tilbage.

Ved at vælge en dansk tandlæge, så kommer du hurtigt i stolen og kan spare penge ved de mindre indgreb, da der ikke er nogle ekstra udgifter. Indhent eventuelt et tilbud fra flere tandlæger, så du er helt sikker på du får en behandling der opfylder dine ønsker og behov, samtidig med at du sikrer dig den billigste pris.