8 destinationer i Europa der bestemt er et besøg værd
At rejse rundt i Europa er en rigtig god idé, hvis du ikke ønsker at rejsetiden bliver alt for lang. Derudover findes der et hav af fantastiske rejsedestinationer rundt omkring i Europa. En tur til en destination i Europa kan altså være et oplagt rejsemål for de fleste. Skal din næste ferie gå til en destination i Europa, men er du i tvivl om, hvor så læs med her, hvor der er samlet en liste over 10 europæiske rejsemål, der kan give dig inspiration til, hvor  næste ferie skal gå hen. 

Berlin, Tyskland 

Berlin er en by fyldt med kultur og liv. Det er derfor ikke mærkeligt at lige netop Berlin er en af danskernes foretrukne rejsemål indenfor Europa. Berlin indeholder mange attraktioner og mindemærker, som uden tvivl er et besøg værd som turist. Besøger du Berlin for første gang vil et smut forbi Brandenburger Tor eksempelvis være et rigtig godt sted at starte.

Her kan du opleve den historiske storhed. I den mere moderne del af byen kan du slå vejen forbi Alexander Platz og besøge fjernsynstårnet, hvor du kan skue udover hele Berlin. Uanset hvad du ønsker at se, hvis du besøger Berlin, så har byen meget at byde på. 

Krakow, Polen  

Krakow er en af Europas skjulte perle. Denne by er en moderne by med spændende museer og mange smarte barer. Derudover har byen aner fra middelalderen og har derfor meget at byde på arkitektonisk. Du kan eksempelvis spadsere en tur rund i den gamle bydel Staro Miasto, hvor den tidligere bymur gik rundt om, og nyde en af de største parker i byen.

Denne gåtur vil være hyggelig uanset om du er rejst til Krakow om sommeren eller i efteråret. Krakow er altså et godt valg som feriedestination, da det er en meget alsidig by, hvor du både kan tage ud at shoppe og være kulturel.  

Paris, Frankrig 

Paris er en fantastisk destination for dem der ønsker alt fra shopping til interessante museumsbesøg. Tager du en tur til Paris er der et hav af kendte turistattraktioner, som du ikke må gå glip af. Eksempelvis er det et must at se Eiffeltårnet, hvis man befinder sig i byen. Er du kunstinteresseret vil et smut på det verdensberømte museum Louvre helt sikkert være et besøg værd. Derudover kan Paris byde på et hav af lækre smagsoplevelser. Der er altså mange muligheder for at få fantastiske oplevelser næste gang du skal rejse, hvis valget falder på Paris. 

Sardinien, Italien

Der findes mange skønne destinationer, som er et besøg værd i Italien. Hvis du ønsker at besøge et sted, der virkelig indfanger den autentiske italienske stemning, så er Sardinien uden tvivl et besøg værd. På denne italienske ø kan du nyde det smaragdgrønne vand ved stranden eller få en og lækker pizza og pasta på en af de mange gode spisesteder. Sardinien er en ø, hvor du uden tvivl vil kunne få en fantastisk ferie. 

Prag, Tjekkiet

Prag er en by der gennem de sidste par år i høj grad har udviklet sig og er blevet et populært rejsemål, når folk tager på storbyferie. Byen indeholder smukke middelalderbygninger og fantastiske renæssancepaladser, der med deres renoveringer fremstår storslåede. Derudover er Prag en meget dynamisk by, hvor der sker meget både inden for kunstens verden, men også inden for den gastronomiske verden.

I byen vil du kunne få en masse kulturelle oplevelser samtidig med at du vil kunne nyde nogle fantastiske måltider serveret sammen med lokalproduceret øl. Prag er uden tvivl et besøg værd, når du drager ud i verden.

Gdansk, Polen

Et af de populære rejsemål i Gdansk, og dette er ikke så underligt. Denne historiske by har meget at tilbyde med sin smukke arkitektur og perfekte placering tæt ved Østersøen. Besøger du byen om sommeren vil du kunne nyde stranden ved Spot og nyde et måltid på en af de mange restauranter og caféer på hovedgaden Monte Cassino. Er du historisk interesseret vil Gdansk helt sikkert være en destination som falder i din smag.

Byen var i middelalderen en hansestad og du vil derfor kunne nyde de mange smukke bygninger, der har træk fra middelalderen., Derudover blev startskuddet til Anden verdenskrig indledt i Gdansk, da Tyskland invaderede Polen. Det første officielle skud i krigen blev nemlig affyret i byen og i dag kan du besøge flere museer, der beskriver denne tid. Uanset om du er til shopping og strandture eller arkitektur og historie vil du helt sikkert kunne få en rigtig god ferie i Gdansk. 

Kreta, Grækenland

Et af de klassiske rejsemål, der aldrig slår fejl er Kreta. På denne græske ø, vil du ikke kede dig. På øen er der mange ting at foretage sig. dette indebærer altså fra ture på de smukke strande, besøg i de hyggelige landsbyer eller udflugter i den græske antikke kultur. Kreta er et fantastisk rejsemål uanset om du rejser med børn eller alene. På øen vil du kunne finde oplevelser der vil falde i god jord hus alle. Kreta er helt sikkert en destination, som man ikke skal snyde sig selv fra at opleve. 

Saranda, Albanien

Drømmer du om en ferie hvor sol og ferie er garanteret, så vil et smut til Saranda i Albanien helt sikkert falde i god jord. Denne by er et af de mest udviklede og populære solrejsemål i hele Albanien. Her vil du blive mødt af smukke strande, lækre restauranter og skønne promenader langs havet.

Derudover er Saranda et budgetvenligt rejsemål, da du her vil kunne få rigtige mange oplevelser for dine penge. Desuden vil du kunne få en masse spændende oplevelser i Saranda, da byen er placeret tæt på mange interessante udflugtsmål, herunder to seværdigheder fra Unescos verdensarvsliste. Ønsker du en ferie med sol og sommer og masser af spændende oplevelser til en overkommelig pris så vil Saranda helt sikkert ikke skuffe dig.